Cyprus Police Blog

Tο Blog αυτό δημιουργήθηκε για να προασπιστεί τα Δικαιώματα των Αστυνομικών Κύπρου. Εκφράστε τις απόψεις σας και αυτά που σας απασχολούν σχετικά με την δουλειά σας. Αναφέρεται τα παράπονα σας σχετικά με το εργασιακό σας περιβάλλον, αδικίες ή κακομεταχείριση από ανωτέρους σας που πιθανόν να γίνουν εις βάρος σας και γενικά οτιδήποτε άλλο θέλετε που αφορά την δουλειά σας με σκοπό την βελτίωση.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Δεν θα υπάρξουν προαγωγές στην Αστυνομία φέτος...

Φέτος δεν θα υπάρξουν προαγωγές στην Αστυνομία, δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης μετά την ψήφιση του νόμου για επέκταση του ορίου αφυπηρέτησης. Ο Λουκάς Λουκά παραδέχθηκε ότι από αυτή την εξέλιξη αδικούνται κάποιοι, εκφράζοντας την άποψη ότι η επέκταση του ορίου αφυπηρέτησης θα έπρεπε να γίνει κλιμακωτά όπως γίνεται στη δημόσια υπηρεσία.

Συνολικά 37 αξιωματικοί και απλοί αξιωματικοί εξέφρασαν την επιθυμία να φορέσουν ξανά τη στολή. Ανάμεσά τους και ο Βοηθός Αρχηγός Αστυνομίας, Χριστάκης Διονυσίου και σύμφωνα με τον υπουργό Δικαιοσύνης θα δημιουργηθεί προσωρινά πέμπτη θέση Βοηθού Αρχηγού.

Αναφερόμενος στους 10 αστυνόμους Α' οι προαγωγές των οποίων ακυρώθηκαν την περασμένη εβδομάδα από το Ανώτατο, ο κ. Λουκά είπε ότι το θέμα βρίσκεται ενώπιον επιτροπής για σκοπούς επαναξιολόγησης των πράξεων που ακυρώθηκαν.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης επιβεβαίωσε εξάλλου ότι ο Γενικός Διευθυντής του υπουργείου, Άντης Τρυφωνίδης υπέβαλε αίτηση για πρόωρη αφυπηρέτηση.

http://www.philenews.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου